featured

Katar – Çin İddaa Tahmini [22.01.24]

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki takımın toplam gol ortalamalarına baktığımızda, maç başına düşük bir ortalama olan 1.00 görüyoruz. Bu, skorun az golle sınırlı kalabileceğine işaret ediyor. İstatistikler de 2.5 gol altı için verilen 1.61'lik oranı makul kılıyor.

Her iki takım için maç öncesi ortalama 0.5 üstü gol yüzdesi %50 iken, özellikle ikinci yarıda gol beklentisi düşük (%25). Bu da ilk yarıda gol beklemenin daha mantıklı olabileceğini gösteriyor. Katar'ın ev sahibi olarak hücumda avantajı varken, savunmada -25'lik bir dezavantajla oynuyor.

Katar evinde oynarken %38 galibiyet ve %38 mağlubiyet oranına sahip. Yine de, Katar'ın gol beklentisi 1.60 ile Çin'in 1.40'ına göre daha yüksek. Her iki takımın maç başına toplam beklenen gol ise 3.36.

Köşe vuruşları için maç öncesi ortalama %50'lik 8.5 ve 9.5 üstü köşe oranları dikkate alındığında, köşe bahisleri için ortada bir durum var. Ancak, 10.5 üstü köşe vuruşlarının sadece %25'i geçmesi bekleniyor.

Son olarak, kart istatistiklerine göz attığımızda, iki takım arasındaki maçlarda ortalama 3.50 kart görülüyor. Bu, daha dikkatli bir oyun temposuna ve azalan faul sayısına işaret edebilir. Maçın favori olarak gösterilen Katar, ev avantajını da arkasına alarak kazanmak isteyecek fakat az gol atan iki takım ve düşük toplam gol ortalaması, az sayıda gollü bir maçı işaret ediyor. Bu bilgiler ışığında, az gol ve köşe sayısı ile düşük skorlu bir maç beklenebilir. İddaa severlere bol şanslar dilerim!

Tercih: Çifte Şans 12 (1.32 Oran)

Katar – Çin İddaa Tahmini [22.01.24]

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tahmin Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!