featured

11 Aralık 2023 İddaa Kuponu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
KarşılaşmaTercih
Konyaspor – SivassporToplam Gol 1,5 Üst
D. Bükreş – U. ClujEv. Gol 0,5 Üst
Tenerife – AlcorconToplam Gol 1,5 Üst
Toplam Oran1,91

Konyaspor – Sivasspor Maç Analizi

Konyaspor'un ev sahibi avantajına ve maç başına ortalama 1.48 gol beklentisine rağmen, galibiyet yüzdesinin %29 olması, onların kendi sahasındaki mücadelelerde istikrarsız sonuçlar aldığını göstermekte. Buna karşın, Sivasspor'un deplasman galibiyet yüzdesi %43 ile rakibinden daha yüksek. İki takımın toplam maç başına gol ortalaması 2.86 ve %50 olan 2.5 gol üstü oranı, karşılaşmanın gollü geçebileceğinin işaretlerini veriyor.

D. Bükreş – U. Cluj Maç Analizi

Her iki takımın karşılaşmalarında ortalama gol sayısı 2.45. - İlk yarıda her iki takımın karşılık gol var yüzdesi %28, ikinci yarı yüzdesi ise %11. Bu istatistik, özellikle ilk yarıda karşılıklı gol beklenmeyebileceğine işaret ediyor. - Toplam gol sayısında 0.5 hedefinin aşılma ihtimali %95 gibi yüksek, ancak 2.5 üst oranı %34, 3.5 üst oranı ise %22 olarak hesaplanmış, bu da düşük skorlu bir maç olabileceğini düşündürüyor. D. Bükreş evinde oynadığı son 5 karşılaşmanın 3'ünde gol atabildi ayrıca iki takım arasındaki son 2 karşılaşma da karşılıklı gol var şeklinde sonuçlandı. D. Bükreş'in düşme potasında olduğunu göz önünde bulundurursak bu karşılaşmada bir gol atmak için yüksek çaba gösterecektir.

Tenerife – Alcorcon Maç Analizi

Ortalama istatistiklere göre, maçta 0.5 gol üstü %95 ihtimalle oldukça yüksek bir olasılık olarak karşımıza çıkıyor. Ancak her iki takım için ortalama 2.5 gol altı yüzdesi %73, bu da gol sayısının fazla olmayacağına işaret edebilir ancak her iki takım arasında daha önce oynanan karşılaşmaların bir çoğu 1.5 üst şeklinde sonuçlanmış bu yüzden kuponumuzda yer verdik.

11 Aralık 2023 İddaa Kuponu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tahmin Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!