featured

13 Aralık 2023 İddaa Kuponu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
KarşılaşmaTercih
Chennaiyin FC vs Bengaluru FCToplam 1.5 Üst
Celtic U19 - Feyenoord U19Toplam 2 Üst
Atlético Madrid U19 - S.S. Lazio U191. Yarı Korner Atlético Madrid U19
Toplam Oran1,90

Chennaiyin FC vs Bengaluru FC Maç Analizi

İki takım da genellikle gol yollarında etkili oluyor. Ortalama maç başı gol sayısı her iki takım için de 3.18 iken, sezon genelinde ikinci yarıda gol bulma yüzdesi %35 olarak öne çıkmış. Bu, maçın özellikle ikinci yarıda açılma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. İlk yarı gol yüzdesi %20 gibi düşük bir seviyede olmasına rağmen, ikinci yarıda hareketlenme yaşanabilir. Karşılaşma ayrıca karşılıklı gol var oranı %78'lere varan bir yüksek yüzde ile dikkat çekiyor.

Gol yollarında Nerijus Valskis ve John Stiven Mendoza Valencia etkili isimler olarak ön plana çıkabilirler. Valskis 15 gol ile Chennaiyin'in gol silahlarından biriyken, Mendoza da 13 golle takımına katkıda bulunmuş. Öne çıkan diğer oyuncular arasında Bengaluru'dan Nicolás Ladislao Fedor Flores'in toplamda 15 golü ve bu takımın kritik asistçisi Udanta Kumam Singh'in 6 asisti bulunuyor.

Celtic U19 - Feyenoord U19 Maç Analizi

İki takım arasındaki maç başına ortalama gol miktarı 2,8 gibi bir değer gösteriyor. Ortalama olarak iki takım arasındaki maçların %60'ında 2.5 üzeri gol görülmüş. Bu da maçın yüksek skorlu bitme olasılığına işaret ediyor. Maç başına ortalama olarak 11.60 köşe vuruşu ve 3.80 faulü bulunan iki takımın, köşe vuruşları ve fauller açısından da aktif olacaklarını gösteriyor. Karşılıklı gol beklenen bir maç olabilir. Toplamda 2.5 gol ve 11.5 köşe vuruşu üzerinden bahis tercihinde bulunulabilir.

Atlético Madrid U19 - S.S. Lazio U19 Maç Analizi

Maç öncesinde her iki takımın maç başına ortalama gol sayılarına baktığımızda, Atlético Madrid U19'un maç başına 2.60 gol ortalaması bulunurken, Lazio U19'un maç başına 2.50 gol ortalaması bulunmaktadır. Şu ana kadar oynanan maçlarda iki takım arasındaki korner sayıları için ortalama 8.80 olarak belirlenmiş. Lazio U19 deplasman maçlarında %40 galibiyet elde ederken, %20 mağlubiyet alırken, Atlético Madrid U19 ise evinde oynadığı maçların tamamını kazanmış.

Şu ana kadar oynanan maçlarda her iki takımın ortalama 2.5+ korner kullandığı dikkate alınmalı. Bu istatistikler ışığında maçın gollü geçeceğini ve korner sayılarının yüksek olabileceğini öngörebiliriz.

13 Aralık 2023 İddaa Kuponu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tahmin Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!