featured

Galatasaray – İstanbulspor İddaa Tahmini [25.01.24]

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Rams Global Stadyumu'nda %100 galibiyet oranıyla ve ortalama 2.51 xG (beklenen gol değeri) ile oldukça etkileyici bir hücum performansı sergiliyor. İstanbulspor ise deplasmandayken ortalama 1.63 xG'ye karşı savunmada zorlanıyor ve yalnızca 0.80 xG ile oynuyor. Maçın Galatasaray lehine bitme oranı oldukça düşük (1.11), fakat İstanbulspor için galibiyet oldukça uzak bir ihtimal (17.00) gibi duruyor. Beraberlik ihtimali ise 7.50 oranında. Her iki takımın karşılaştırması sonucunda, maçtaki ortalama gollerin sayısı 2.82. Bu da bize gol yönünden verimli bir karşılaşma olacağını işaret ediyor.

İstatistiklere göre, maçta 2.5 gol üstü gelme olasılığı %62, gol sayısının 3.5 üstü olma ihtimali ise %26 olarak görünüyor. Ayrıca iki takım arasındaki ortalama korner sayısının 12.27 olması, korner bahislerinde de tercih yapmak için bir fırsat sunabilir. Gol zamanlamalarına bakıldığında, iki takımın da ilk yarı gol atma yüzdesi (%5) oldukça düşük, bu da gol ihtimalinin ikinci yarıda (%36) daha yüksek olduğuna işaret ediyor. Her iki takım için "Her iki takım da gol atar" seçeneği oranı 2.05 olarak belirlenmiş. Bu oran, ortalama KG Var yüzdesi (%52) ile karşılaştırıldığında makul bir seçim olabilir.

Tercih: İlk Yarı Toplam Korner 3.5 Üst (1.30 Oran)

Günün İddaa Tahminleri için her gün web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tahminlerimiz tamamen ücretsiz ve yüksek başarı oranına sahiptir.

Galatasaray – İstanbulspor İddaa Tahmini [25.01.24]

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tahmin Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!