featured

İddaa Düello 2.5 Üst Ne Demek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düello karşılaşmalarındaki 2.5 üst ile normal iddaa karşılaşmalardaki 2.5 üst arasında herhangi bir fark yoktur. Peki İddaa Düello 2.5 Üst ne anlama geliyor?

İddaa düello karşılaşmaları İddaa tarafından o günün bültenden seçilen 2 karşılaşmada yer alan takımlar arasında hayali olarak gerçekleşir. Bu düelloların sonuçları seçilen 2 karşılaşmadaki takımların sonuçlarına bağlıdır.

Bunu örneklendirmek gerekirse aşağıda Çekya - Sırbistan düello karşılaşmasını görüyoruz. Bu düellonun sonuçları iki farklı karşılaşmaya bağlı bunlar Çekya - Arnavutluk ve Sırbistan - Macaristan karşılaşmalardır. Bu iki karşılaşmada Çekya'nın ve Sırbista'nın atacağı gol sayısı Çekya ve Sırbistan arasındaki düellonun sonucunu belirleyecektir.

Çekya - Arnavutluk karşılaşması 3-1 Sırbistan - Macaristan karşılaşması 0-0 biterse Çekya ve Sırbistan düellosu 3-0 bitmiş olacaktır. Bu durumda 2.5 üst bahsi kazanmış olacaktır.

Sonuç olarak İddaa Düello 2.5 Üst düelloda yer alan takımların karşılaşmalarında kaç gol attığına bağlıdır. Konu hakkında aklınıza takılanları yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

İddaa Düello 2.5 Üst Ne Demek?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Tahmin Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!